Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I et gammelt autoværksted ved Christianshavns kanaler får København et nyt spisested, når ’Undici’ slår dørene op.

”Med ’Undici’ ønsker vi at skabe et afslappet og uhøjtideligt spisested med et overskueligt og fokuseret menukort. Særligt her i sommersæsonen prioriterer vi friske grøntsager, fisk og skaldyr”, siger køkkenchef Dominik Gondor.

Bag ’Undici’ står restauratørerne Andreas Malling, Thue Mølck Nilsson og Charles Teinby. De driver også de populære spisesteder Sankt Annæ 8 på Christianshavn og 20A i Ravnsborggade samt franske Lalala i Strandgade på Christianshavn.

Kommune øremærker millioner til turisme- og kultur

En række partier på Københavns Rådhus har landet en budgetaftale, hvor der er blevet afsat midler til flere slags turisme. Derudover investeres der i en ny digital løsning til fremtidens storbyturister.

Log ind