I 2017 åbnede omkring 20 nye restauranter i Aarhus, mens cirka 10 måtte dreje nøglen om. Det er blot fem måneder siden, avisen kunne præsentere den statistik. I skrivende stund er der allerede siden da åbnet, eller er ved at blive åbnet, yderligere 15 nye restauranter, mens Aarhus på samme vis har sagt farvel til cirka det halve af det tal i årets godt fem første måneder.

Detailchef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, Frank Heskjær, mener, det især er de etablerede kæder, og især fra København, der har fået øjnene op for Aarhus. Også HORESTA kan skrive under på stor fremgang i Aarhus.

”Vi kan tydeligt mærke en stigende interesse i og for Aarhus”, siger HORESTAs medlemschef Nadeem Wasi, og fortsætter:

”Vi kan se det på overnatninger, der bare er konstant stigende, og vi kan se det på en signifikant interesse for byen, efter den var europæisk kulturhovedstad sidste år. Det er uden tvivl, at flere uden for Danmark er blevet opmærksom på byen, men også nationalt er der en stigende interesse qua byens størrelse og beliggenhed. Og af samme grund har alle de større restaurantkæder Aarhus med i deres strategiplan - se endda finske Classic Pizza Restaurant, som valgte Aarhus som deres første destination uden for Finland.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne