En stribe erhvervsfolk fra Lem kan nu kalde sig hotelejere. De har netop købt Hotel Smedegaarden og har ansat den hidtidige ejer Stefan Bendtsen til at drive det hotel, som han har stået i spidsen for i 27 år. Det fortæller Søren Lambæk fra Lem Beslagfabrik, der er en af investorerne bag hotellet, skriver Ugeavisen Ringkøbing.

”Vi har også det til fælles, at vi gerne ville sikre driften og videreudviklingen af Hotel Smedegaarden. Det er vigtigt at holde et hotel ajour, og det er nok lettere for et selskab end for en eneejer. Det er samtidig vores ønske, at der også skal være et hotel i Lem i fremtiden, den dag Stefan ønsker at stoppe for at gå på pension”, fortæller Søren Lambæk.

Har du fået læst?

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne