En stribe erhvervsfolk fra Lem kan nu kalde sig hotelejere. De har netop købt Hotel Smedegaarden og har ansat den hidtidige ejer Stefan Bendtsen til at drive det hotel, som han har stået i spidsen for i 27 år. Det fortæller Søren Lambæk fra Lem Beslagfabrik, der er en af investorerne bag hotellet, skriver Ugeavisen Ringkøbing.

”Vi har også det til fælles, at vi gerne ville sikre driften og videreudviklingen af Hotel Smedegaarden. Det er vigtigt at holde et hotel ajour, og det er nok lettere for et selskab end for en eneejer. Det er samtidig vores ønske, at der også skal være et hotel i Lem i fremtiden, den dag Stefan ønsker at stoppe for at gå på pension”, fortæller Søren Lambæk.

Har du fået læst?

Turister omsætter for 2,9 milliarder i Ringkøbing-Skjern

En opgørelse fra Visit Denmark viser, at turisterne i den vestjyske kommune i 2017 omsatte for 2,9 milliarder kroner. Det er 500 millioner mere end året før, og placerer Ringkøbing-Skjern på en fjerdeplads i hele landet - kun overgået af København, Aarhus og Aalborg, skriver TV Midtvest.

Ringkøbings restauranter har det svært

Det er svært at drive restaurant i Ringkøbing og i det vestjyske område. Meget svært. Det fastslår en mand, der ved, hvad han taler om, nemlig direktør Brian Madsen, Hotel Fjordgården, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne