Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Legoland fejrer også den runde fødselsdag på dagen den 7. juni, hvor Kjeld Kirk Kristiansen vil deltage ved festlighederne, og børnene fra de lokale skoler i Billund er inviteret med til at fejre den runde fødselsdag.

”Vi glæder os rigtig meget til at fejre Legoland parkens 50 års fødselsdag sammen med vores gæster. Både til fødselsdagskoncerten den 2. juni og på selve dagen, hvor vi fejrer de 50 år med en klassisk fødselsdag”, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Fødselsdagsmåneden afsluttes med et verdensrekordforsøg, når Legoland sammen med gæsterne forsøger at bygge verdens højeste Lego-tårn på pladsen foran Legoland.

Nyt afsnit af HORESTA Lounge om Fårup Sommerland

Adm. direktør i Fårup Sommerland og formand for Visit Denmark, Niels Jørgen Jensen, fortæller i det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvordan Fårup Sommerlands store investeringer er med til at markedsføre parken, og om deres fokus på at skabe unikke overnatninger.

Log ind