Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Legoland fejrer også den runde fødselsdag på dagen den 7. juni, hvor Kjeld Kirk Kristiansen vil deltage ved festlighederne, og børnene fra de lokale skoler i Billund er inviteret med til at fejre den runde fødselsdag.

”Vi glæder os rigtig meget til at fejre Legoland parkens 50 års fødselsdag sammen med vores gæster. Både til fødselsdagskoncerten den 2. juni og på selve dagen, hvor vi fejrer de 50 år med en klassisk fødselsdag”, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Fødselsdagsmåneden afsluttes med et verdensrekordforsøg, når Legoland sammen med gæsterne forsøger at bygge verdens højeste Lego-tårn på pladsen foran Legoland.

Har du fået læst?

Djurs Sommerland flytter åbningen til d. 20. maj

Djurs Sommerland flytter åbningsdato til den 20. maj. I stedet for forlænges sæsonen med de to sidste weekender i september. Djurs Sommerland er kede af, at parken ikke åbner som planlagt, men sikkerhed for både gæster og medarbejdere har højeste prioritet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne