DGI-byens Hotel skal renoveres fra kælder til kvist, og det bliver i et nyt, urbant look med fokus på miljøvenlighed og dansk design. Samtidig byder virksomheden velkommen til Frederik Møller Rosenmeier som ny Hotel Manager.

Frederik Møller Rosenmeiers hotelkarriere startede på Copenhagen Marriott Hotel, hvor han parkerede biler og bar kufferter, og han kommer til DGI-byen fra Richmond Hotel, hvor han senest har arbejdet som General Manager.

”Vores gæster vil snart kunne opleve et moderne værelse med fokus på komfort og design. Vi stræber efter at blive Københavns bedste 3-stjernet hotel - og det er der stor chance for, at vi bliver”, siger Frederik, der glæder sig til at byde alle gæster velkommen i hotellets nye, lækre design.

DGI-byens Hotels nye urbane og nordiske look er skabt i samarbejde med design- og arkitektfirmaet Spacon & X, der i år vandt den prestigefyldte FRAME-award som ’Emerging designer of the year’ for deres samarbejde med innovationslab’et Space 10 og som senest har afsluttet indretningen af Dansk Design Centers nye adresse i BLOX.

Se billeder af DGI-byens nye værelser på HORESTAs Instagram.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne