DGI-byens Hotel skal renoveres fra kælder til kvist, og det bliver i et nyt, urbant look med fokus på miljøvenlighed og dansk design. Samtidig byder virksomheden velkommen til Frederik Møller Rosenmeier som ny Hotel Manager.

Frederik Møller Rosenmeiers hotelkarriere startede på Copenhagen Marriott Hotel, hvor han parkerede biler og bar kufferter, og han kommer til DGI-byen fra Richmond Hotel, hvor han senest har arbejdet som General Manager.

”Vores gæster vil snart kunne opleve et moderne værelse med fokus på komfort og design. Vi stræber efter at blive Københavns bedste 3-stjernet hotel - og det er der stor chance for, at vi bliver”, siger Frederik, der glæder sig til at byde alle gæster velkommen i hotellets nye, lækre design.

DGI-byens Hotels nye urbane og nordiske look er skabt i samarbejde med design- og arkitektfirmaet Spacon & X, der i år vandt den prestigefyldte FRAME-award som ’Emerging designer of the year’ for deres samarbejde med innovationslab’et Space 10 og som senest har afsluttet indretningen af Dansk Design Centers nye adresse i BLOX.

Se billeder af DGI-byens nye værelser på HORESTAs Instagram.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne