DGI-byens Hotel skal renoveres fra kælder til kvist, og det bliver i et nyt, urbant look med fokus på miljøvenlighed og dansk design. Samtidig byder virksomheden velkommen til Frederik Møller Rosenmeier som ny Hotel Manager.

Frederik Møller Rosenmeiers hotelkarriere startede på Copenhagen Marriott Hotel, hvor han parkerede biler og bar kufferter, og han kommer til DGI-byen fra Richmond Hotel, hvor han senest har arbejdet som General Manager.

”Vores gæster vil snart kunne opleve et moderne værelse med fokus på komfort og design. Vi stræber efter at blive Københavns bedste 3-stjernet hotel - og det er der stor chance for, at vi bliver”, siger Frederik, der glæder sig til at byde alle gæster velkommen i hotellets nye, lækre design.

DGI-byens Hotels nye urbane og nordiske look er skabt i samarbejde med design- og arkitektfirmaet Spacon & X, der i år vandt den prestigefyldte FRAME-award som ’Emerging designer of the year’ for deres samarbejde med innovationslab’et Space 10 og som senest har afsluttet indretningen af Dansk Design Centers nye adresse i BLOX.

Se billeder af DGI-byens nye værelser på HORESTAs Instagram.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne