Take away-portalen Just Eat har held med at udbrede leveringstjenesten fra mindre, lokale pizzarier og madsteder til nu også at omfatte nogle af de større og bredere funderede restaurantkæder. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Efter sidste år at have landet et samarbejde med den amerikanske Kentucky Fried Chicken i Danmark, kunne man i vinter byde Gorms og Jensens Bøfhus velkommen på menukortet. Senest har 7-Eleven haft lyst til at hoppe ombord i forbindelse med en test af udbringning af fødevarer, og nu er pizza-kendingen Dominos så også at finde på Just Eat.

"Vi bruger et stort to-cifret beløb hvert år på at markedsføre Just Eat og vores restaurant-partnere, så denne tendens vidner om, at vores indsats giver genlyd. Vi er ikke kun et logistisk setup for restauranterne, men i lige så høj grad et branding-samarbejde, hvorigennem restauranterne når ud til mange hundrede tusinde sultne danskere," udtaler Carsten Boldt, direktør hos Just Eat.

Gorms Pizza tager sig god tid i jagten på ny direktør

Gorms Pizza skal efter farvellet til Anders Kjørup finde en ny adm. direktør, men umiddelbart haster det ikke at få en afløser i stolen. Det fortæller Christian Madsen, der er præsenteret som midlertidig adm. direktør i pizzakæden, skriver FødevareWatch.dk.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne