I Djurs Sommerland er en del af forretningen, at man hvert år kan præsentere en nyhed blandt forlystelserne. Næste års vilde nyhed åbner i maj 2019 til en pris af 35 mio. kr.

Den hedder en Gyro Swing og bliver den hidtil højeste og hurtigste forlystelse i Djurs Sommerland. Den får navnet Tigeren og fakta om den er:

Tigeren er nyhed nummer 30, siden Djurs Sommerland byggede Danmarks største rutsjebane Piraten i 2008. I samme periode er der investeret over 500 mio. kr. i nye forlystelser og forbedringer i parken, og besøgstallet er steget fra 487.000 gæster i 2007 til besøgsrekorden på 808.000 i 2017.

HORESTA uenig med erhvervsministeren

Erhvervsminister Simon Kollerup efterlyser investeringer i nye bæredygtige turismeprodukter i hele landet. Annette Hyldebrandt, chef for turisme og oplevelsesøkonomi i HORESTA er dog ikke enig i hele kommentaren.

Minister efterlyser mere investering i dansk turisme

Danmark skal have en ambitiøs national strategi for bæredygtig vækst i dansk turisme. Strategien skal ramme en balance, hvor turismens positive effekter for væksten og beskæftigelsen går hånd i hånd med udviklingen af grønne og klimavenlige tilbud til turisterne, skriver erhvervsminister Simon Kollerup (A)i en nytårskommentar på Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne