Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

BC Hospitality Group, der blandt andet driver tre internationale hoteller og Bella Center Copenhagen, har modtaget Københavns Kommunes Erhvervspris i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' for Gruppens utrættelige arbejde med bl.a. integration af udsatte grupper samt sikring af mangfoldighed og fleksibilitet på arbejdspladsen.

BC Hospitality Group var iblandt 20 virksomheder nomineret i fire kategorier til prisen og i den uafhængige Jury's begrundelse for at Gruppen modtog den fornemme pris lød det blandt andet:

''Hotel- og konferencevirksomheden BC Hospitality Group vinder i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' for at sætte en høj standard for andre i branchen i forhold til bl.a. integration. Virksomheden har pt. 79 forskellige nationaliteter ansat og har skabt en mangfoldig inkluderende og fleksibel arbejdsplads''.

Hos BC Hospitality Group glæder adm. direktør Allan L. Agerholm sig over anerkendelsen. Han siger:

"Erhvervsprisen er en dejlig anerkendelse af hele Gruppens mangeårige arbejde med miljøansvar og generel bæredygtighed og CSR. Hos os er mantraet, at bæredygtighed er god business. Vi har i årevis arbejdet proaktivt med at tage et socialt og miljømæssigt ansvar til gavn for både borgere, samfund, miljøet - og vores business. Vi ser løbende på etablering af nye bæredygtige partnerskaber, så vi løbende kan opdyrke nye bæredygtige ideer, skabe synergi og inspirere hinanden og andre til at skabe vækst gennem ansvar".

Log ind