Et nyt loungeområde med swimmingpool er netop åbnet på Hotel Nimbs nye tagterrasse.

Fra den 25 grader varme pool på toppen af Hotel Nimb kan man se de fleste af Københavns tårne. Tæt på kommer de nye Axel Towers og Hovedbanegårdens tårne til deres ret. Længere borte stikker Vor Frelsers kirketårn, Børsens dragehaler og Radisson-hotellet på Amager op i horisonten.

Poolen har indbygget vandmodstand, så man kan svømmetræne. Bag konceptet står chefdesigner René Jasper Thomsen, der de seneste tre år har arbejdet på, at Danmark kunne få sit første hotel med en pool på tagterrassen.

”Ideen var, at det kunne være sjovt at tilføre både Nimb og København noget nyt. Når New York og mange andre storbyer, hvor det også bliver vinter, kan have en udendørspool, burde vi også kunne det i Danmark,” siger René Jasper Thomsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne