Et nyt loungeområde med swimmingpool er netop åbnet på Hotel Nimbs nye tagterrasse.

Fra den 25 grader varme pool på toppen af Hotel Nimb kan man se de fleste af Københavns tårne. Tæt på kommer de nye Axel Towers og Hovedbanegårdens tårne til deres ret. Længere borte stikker Vor Frelsers kirketårn, Børsens dragehaler og Radisson-hotellet på Amager op i horisonten.

Poolen har indbygget vandmodstand, så man kan svømmetræne. Bag konceptet står chefdesigner René Jasper Thomsen, der de seneste tre år har arbejdet på, at Danmark kunne få sit første hotel med en pool på tagterrassen.

”Ideen var, at det kunne være sjovt at tilføre både Nimb og København noget nyt. Når New York og mange andre storbyer, hvor det også bliver vinter, kan have en udendørspool, burde vi også kunne det i Danmark,” siger René Jasper Thomsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne