Et nyt loungeområde med swimmingpool er netop åbnet på Hotel Nimbs nye tagterrasse.

Fra den 25 grader varme pool på toppen af Hotel Nimb kan man se de fleste af Københavns tårne. Tæt på kommer de nye Axel Towers og Hovedbanegårdens tårne til deres ret. Længere borte stikker Vor Frelsers kirketårn, Børsens dragehaler og Radisson-hotellet på Amager op i horisonten.

Poolen har indbygget vandmodstand, så man kan svømmetræne. Bag konceptet står chefdesigner René Jasper Thomsen, der de seneste tre år har arbejdet på, at Danmark kunne få sit første hotel med en pool på tagterrassen.

”Ideen var, at det kunne være sjovt at tilføre både Nimb og København noget nyt. Når New York og mange andre storbyer, hvor det også bliver vinter, kan have en udendørspool, burde vi også kunne det i Danmark,” siger René Jasper Thomsen.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne