Selv om sommeren ligger lige om hjørnet, er mange tyskere først nu ved at booke sommerferien. Det viser tal fra Den Tyske Rejseanalyse. Analysen viser, at bookingmønsteret de senere år er ændret, og flere og flere tyskere først beslutter sig for at rejse til Danmark 1-3 måneder før afrejse. Samtidig er der lidt færre, der booker sommerferien tidligt.

Men selv om 2018 startede godt for dansk turisme, ligger resten af året på nuværende tidspunkt 5 procent under sidste år, hvad angår tyske bookinger af feriehusene, viser tallene fra Danmarks Statistik. Det betyder, at der på nuværende tidspunkt mangler at blive lejet godt 14.000 husuger til tyskerne, hvis året skal nå samme niveau som sidste år.

Når tyskerne ikke i samme grad efterspørger Danmark, hænger det blandt andet sammen med, at tyskerne ifølge Den Tyske Rejseanalyse igen søger mod Sydeuropa.

”Tyskernes interesse for de sydeuropæiske destinationer har gennem flere år været faldende. I stedet har de vendt blikket mod nord, og det er blandt andet kommet Danmark til gode. Men tendensen er nu ved at vende, og tyskerne rejser igen i stigende grad til Tyrkiet, Grækenland og Egypten,” siger VisitDenmarks markedschef i Tyskland, Mads Schreiner.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne