I slutningen af juni tog ekspedienten imod en burgerbestilling på Creator i San Franciscos. Men hvor bestillingen tidligere blev serviceret af et hold i køkkenet, er det nu én robot, der griller bøffen, varmer broichebollen, lægger salat, pickles, tomat og dressing på og pakker. Det skriver Skift.com.

Med hjælp fra tech-virksomhederne, Apple, Tesla, Nasa og Walt Disney er det nu lykkedes 33-årige iværksætter Alex Vardakostas at udskifte køkkenpersonalet med en robot i burgerrestauranten.

Alt der skal til er 20 integrerede computere, 350 sensorer og et indskud på omkring 2,5 mia. danske kroner. Robotten i Californien kan lige nu producere 120 brugere i timen, af fire forskellige slags på menukortet. Alt sammen bliver gjort millimeter præcist, før burgeren overleveres til ekspedienten og serveres for gæsten for 40 danske kroner.

Læs hele artiklen her.

Har du fået læst?

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Trend: Film udspiller sig på stofdugen

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkonceptet Le Petit Chef, der bruger visuel kortlægning til at give middagsoplevelsen en ny dimension.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne