I slutningen af juni tog ekspedienten imod en burgerbestilling på Creator i San Franciscos. Men hvor bestillingen tidligere blev serviceret af et hold i køkkenet, er det nu én robot, der griller bøffen, varmer broichebollen, lægger salat, pickles, tomat og dressing på og pakker. Det skriver Skift.com.

Med hjælp fra tech-virksomhederne, Apple, Tesla, Nasa og Walt Disney er det nu lykkedes 33-årige iværksætter Alex Vardakostas at udskifte køkkenpersonalet med en robot i burgerrestauranten.

Alt der skal til er 20 integrerede computere, 350 sensorer og et indskud på omkring 2,5 mia. danske kroner. Robotten i Californien kan lige nu producere 120 brugere i timen, af fire forskellige slags på menukortet. Alt sammen bliver gjort millimeter præcist, før burgeren overleveres til ekspedienten og serveres for gæsten for 40 danske kroner.

Læs hele artiklen her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Ny platform matcher restauranter med smukke modeller

Skal restauranten have ekstra omtale på sociale medier og klientellet have et løft? Så var det måske en idé at lade nogle modeller spise gratis. Det er filosofien bag en ny platform, der hedder ’The Model Restaurant’, skriver CatererMiddleEast.com.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne