I slutningen af juni tog ekspedienten imod en burgerbestilling på Creator i San Franciscos. Men hvor bestillingen tidligere blev serviceret af et hold i køkkenet, er det nu én robot, der griller bøffen, varmer broichebollen, lægger salat, pickles, tomat og dressing på og pakker. Det skriver Skift.com.

Med hjælp fra tech-virksomhederne, Apple, Tesla, Nasa og Walt Disney er det nu lykkedes 33-årige iværksætter Alex Vardakostas at udskifte køkkenpersonalet med en robot i burgerrestauranten.

Alt der skal til er 20 integrerede computere, 350 sensorer og et indskud på omkring 2,5 mia. danske kroner. Robotten i Californien kan lige nu producere 120 brugere i timen, af fire forskellige slags på menukortet. Alt sammen bliver gjort millimeter præcist, før burgeren overleveres til ekspedienten og serveres for gæsten for 40 danske kroner.

Læs hele artiklen her.

Har du fået læst?

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne