Der var tryk på kulturen i 2017, og lige nu puster Aarhus ud efter året som europæisk kulturhovedstad. Allerede nu har vi haft tre gange så mange såkaldte sommerdage, som vi havde sidste år, siger meteorologerne. Det begyndte allerede i starten af maj.

Kunstmuseet Aros er gået ned med 32 procent gæster fra 1. januar til 28. juni. Hvor der sidste år var cirka 340.400 gæster på museet i det første halve år, er det faldet til cirka 230.000, når vi taler om gæster, der har løst billet til museet. Altså en tilbagegang på cirka 110.400.

I Tivoli Friheden jubler direktør Henrik Ragborg Olesen, når vejret er godt. Så kommer folk strømmende til Fed Fredag.

”Vi har haft besøg af 229.583 personer, og det er lidt mere end 36.000 flere end sidste år, hvor vi endda havde rekordbesøg. Stigningen er på ikke mindre end 19 procent. Men vi har da heller aldrig haft så perfekt et vejrlig i mange mænds minde”, siger en tilfreds direktør.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Verdens største ungdomsorganisation kalder til kongres i Aarhus

Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

Hun skal stå i spidsen for Radisson’s nye koncept i Aarhus

For to år siden tiltrådte Helene Hallre som generel manager på Radisson BLU Scandinavia Hotel i Aarhus. Den opgave har hun løst så godt, at hun nu skal lede to hoteller. Det bliver nemlig også hende, der skal stå i spidsen for det nye Radisson RED-hotel, som åbner i byen i starten af det nye år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne