Der var tryk på kulturen i 2017, og lige nu puster Aarhus ud efter året som europæisk kulturhovedstad. Allerede nu har vi haft tre gange så mange såkaldte sommerdage, som vi havde sidste år, siger meteorologerne. Det begyndte allerede i starten af maj.

Kunstmuseet Aros er gået ned med 32 procent gæster fra 1. januar til 28. juni. Hvor der sidste år var cirka 340.400 gæster på museet i det første halve år, er det faldet til cirka 230.000, når vi taler om gæster, der har løst billet til museet. Altså en tilbagegang på cirka 110.400.

I Tivoli Friheden jubler direktør Henrik Ragborg Olesen, når vejret er godt. Så kommer folk strømmende til Fed Fredag.

”Vi har haft besøg af 229.583 personer, og det er lidt mere end 36.000 flere end sidste år, hvor vi endda havde rekordbesøg. Stigningen er på ikke mindre end 19 procent. Men vi har da heller aldrig haft så perfekt et vejrlig i mange mænds minde”, siger en tilfreds direktør.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Hotelchef om spytte-voldssag: ”Nok var nok ”

Den mandlige receptionist, der tidligt lørdag følte sig så forulempet af en tidligere voldsdømt mand på Hotel Royal i Aarhus midtby, at han ringede 114, henter entydig opbakning hos sin chef, hotel-manager Lilian Lenbroch, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne