Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der var tryk på kulturen i 2017, og lige nu puster Aarhus ud efter året som europæisk kulturhovedstad. Allerede nu har vi haft tre gange så mange såkaldte sommerdage, som vi havde sidste år, siger meteorologerne. Det begyndte allerede i starten af maj.

Kunstmuseet Aros er gået ned med 32 procent gæster fra 1. januar til 28. juni. Hvor der sidste år var cirka 340.400 gæster på museet i det første halve år, er det faldet til cirka 230.000, når vi taler om gæster, der har løst billet til museet. Altså en tilbagegang på cirka 110.400.

I Tivoli Friheden jubler direktør Henrik Ragborg Olesen, når vejret er godt. Så kommer folk strømmende til Fed Fredag.

”Vi har haft besøg af 229.583 personer, og det er lidt mere end 36.000 flere end sidste år, hvor vi endda havde rekordbesøg. Stigningen er på ikke mindre end 19 procent. Men vi har da heller aldrig haft så perfekt et vejrlig i mange mænds minde”, siger en tilfreds direktør.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind