Der var tryk på kulturen i 2017, og lige nu puster Aarhus ud efter året som europæisk kulturhovedstad. Allerede nu har vi haft tre gange så mange såkaldte sommerdage, som vi havde sidste år, siger meteorologerne. Det begyndte allerede i starten af maj.

Kunstmuseet Aros er gået ned med 32 procent gæster fra 1. januar til 28. juni. Hvor der sidste år var cirka 340.400 gæster på museet i det første halve år, er det faldet til cirka 230.000, når vi taler om gæster, der har løst billet til museet. Altså en tilbagegang på cirka 110.400.

I Tivoli Friheden jubler direktør Henrik Ragborg Olesen, når vejret er godt. Så kommer folk strømmende til Fed Fredag.

”Vi har haft besøg af 229.583 personer, og det er lidt mere end 36.000 flere end sidste år, hvor vi endda havde rekordbesøg. Stigningen er på ikke mindre end 19 procent. Men vi har da heller aldrig haft så perfekt et vejrlig i mange mænds minde”, siger en tilfreds direktør.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet

Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne