Hvis sommerferien går til Venedig, skal man tænke sig om en ekstra gang, inden man smider blusen, dypper fødderne i kanalen eller vælger at blive stående lidt for længe på en af de mange broer i kanalbyen.

Et nyt korps af 15 turistvagter skal nemlig sikre, at turisterne følger reglerne, så den italienske turistmagnet kan bevare sin renlighed, men også for at højne sikkerheden og "offentlig hygiejne," som myndighederne oplyser på sin hjemmeside.

Og der følger bøder med, hvis man overtræder reglerne. Hvis man sætter sig ned omkring Markuspladsen eller går ned ad gaden i bikinitop, koster det næsten 1.500 kroner. Og rigtig dyrt bliver det, hvis man vil køles ned i sommervarmen og hopper i kanalen - så kan det ende med en bøde på 3.350 kroner.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne