Hvis sommerferien går til Venedig, skal man tænke sig om en ekstra gang, inden man smider blusen, dypper fødderne i kanalen eller vælger at blive stående lidt for længe på en af de mange broer i kanalbyen.

Et nyt korps af 15 turistvagter skal nemlig sikre, at turisterne følger reglerne, så den italienske turistmagnet kan bevare sin renlighed, men også for at højne sikkerheden og "offentlig hygiejne," som myndighederne oplyser på sin hjemmeside.

Og der følger bøder med, hvis man overtræder reglerne. Hvis man sætter sig ned omkring Markuspladsen eller går ned ad gaden i bikinitop, koster det næsten 1.500 kroner. Og rigtig dyrt bliver det, hvis man vil køles ned i sommervarmen og hopper i kanalen - så kan det ende med en bøde på 3.350 kroner.

Har du fået læst?

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne