De sidste mange år har været rekordår for antallet af passagerer på færgerne, og lige nu spår Færgens pressekoordinator, Annette Timmermann, at dette års sæson bliver lige så god som den sidste, skriver Bornholms Tidende.

“Når vi ser på bookingtallene, ligger vi på samme niveau som sidste år. Vi har lidt færre bookinger i juli og lidt flere i august. Samlet set ser det ud til, vi får en rigtig fin sæson, ligesom sidste år”, siger hun.

Desuden fortæller hun, at Færgen står over for en af de mest besøgte weekender i hele sæsonen.

I hotelbranchen er man til gengæld ikke i tvivl. Det dårlige vejr i 2017 førte ikke mange spontane turister til Bornholm, men de kommer i år på grund af det varme forår og den solrige sommer. Så hos HORESTA ser 2018 ud til at blive langt bedre end sidste år.

Har du fået læst?

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne