I sidste uge beklagede hoteller i København, at de har svært ved at skaffe taxier til kunderne. Ifølge Thomas Petersen, direktør i 4x27 - et selskab, der driver bestillingskontor for en række vognmænd - er hotellernes klagesang korrekt.

Men det er de i mange tilfælde selv skyld i, fordi de lægger den samme bestilling hos flere taxiselskaber.

I HORESTA kender politisk direktør Kirsten Munch alt til problemet med at skaffe taxier.

"For det enkelte hotel er det her på daglig basis et af de største problemer, de har. Og sådan som vi ser det, er hotellernes bestillinger hos flere selskaber jo et udtryk for, at der ikke er nok vogne," siger hun.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne