Restauranterne har flere gæster, de bliver længere og køber mere. Hedebølgen fylder bordene op med danske og udenlandske gæster, og de mindre hoteller melder om flere sommerbookinger end sidste år.

”Varmen giver flere turister, og flere danskere bliver hjemme frem for at tage til Grækenland eller Spanien”, siger politisk rådgiver Helle Eckeroth i HORESTA.

Desuden har restauranter med udeservering mulighed for at udnytte udendørsarealerne med sommerens varmegrader, og generelt har tjenerne og kokkene rigtigt travlt.

”Det er svært at sammenligne gourmetrestauranter og fastfoodkæder. Men vi får meldinger fra mange forskellige segmenter om, at sommervejret bidrager til travlheden”, siger Helle Eckeroth.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne