”Det giver os en masse bøvl i forhold til styrelser, skat osv., hvis en af vores medarbejdere f.eks. mister sin opholdstilladelse i Danmark. Og det skal vi selv finde ud af,” fortalte topchef i ISS Danmark, Flemming Bendt, på årets folkemøde.

Derfor har rengøringsgiganten taget konsekvensen og bruger nu en robot, der sørger for at spamme de offentlige myndigheder med breve om ISS-medarbejdernes arbejdstilladelser.

”Vi har simpelthen en robot, hvor vi lægger de data ind, vi kender, og når så en dato nærmer sig, så kontakter den selv de her styrelser og myndigheder. Så vi spammer lige nu nogle af de her offentlige myndigheder og styrelser med alle de her breve, som vi har en robot til at sende. Det er lidt tarveligt, og det skaber ikke specielt meget værdi – men det er ligeså meget også for at provokere,” fortalte Flemming Bendt.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen sendte tirsdag en bred invitation ud til et samarbejde om en grøn klimaplan til alle de store brancher, der har bragt landet frem. Herunder turisme- og oplevelseserhvervet. "Tak for invitationen, som vi meget gerne tager imod", siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne