”Det giver os en masse bøvl i forhold til styrelser, skat osv., hvis en af vores medarbejdere f.eks. mister sin opholdstilladelse i Danmark. Og det skal vi selv finde ud af,” fortalte topchef i ISS Danmark, Flemming Bendt, på årets folkemøde.

Derfor har rengøringsgiganten taget konsekvensen og bruger nu en robot, der sørger for at spamme de offentlige myndigheder med breve om ISS-medarbejdernes arbejdstilladelser.

”Vi har simpelthen en robot, hvor vi lægger de data ind, vi kender, og når så en dato nærmer sig, så kontakter den selv de her styrelser og myndigheder. Så vi spammer lige nu nogle af de her offentlige myndigheder og styrelser med alle de her breve, som vi har en robot til at sende. Det er lidt tarveligt, og det skaber ikke specielt meget værdi – men det er ligeså meget også for at provokere,” fortalte Flemming Bendt.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne