”Det giver os en masse bøvl i forhold til styrelser, skat osv., hvis en af vores medarbejdere f.eks. mister sin opholdstilladelse i Danmark. Og det skal vi selv finde ud af,” fortalte topchef i ISS Danmark, Flemming Bendt, på årets folkemøde.

Derfor har rengøringsgiganten taget konsekvensen og bruger nu en robot, der sørger for at spamme de offentlige myndigheder med breve om ISS-medarbejdernes arbejdstilladelser.

”Vi har simpelthen en robot, hvor vi lægger de data ind, vi kender, og når så en dato nærmer sig, så kontakter den selv de her styrelser og myndigheder. Så vi spammer lige nu nogle af de her offentlige myndigheder og styrelser med alle de her breve, som vi har en robot til at sende. Det er lidt tarveligt, og det skaber ikke specielt meget værdi – men det er ligeså meget også for at provokere,” fortalte Flemming Bendt.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?

Der er vedtaget en ny lov om forskelsbehandling på grund af handicap. Loven bliver også omtalt som et ”diskriminationsforbud mod handicappede”, og den betyder blandt andet, at mennesker med handicap for eksempel ikke længere kan blive afvist fra en cafe eller restaurant med henvisning til deres handicap.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne