Med over 30 millioner overnattende turister om året er der pres på de centrale områder i den britiske hovedstad. Siden oktober har den komiske rollefigur Mr. Bean været med til at sikre turisttrængsel og skabe en oplevelse i London.

"Play London With Mr. Bean" er et gratis mobilspil, der tager turister til seværdigheder rundt i byen. Når de kan krydse en destination af på appen, bliver de honoreret med point i form af vouchers til omkringliggende besøg. På den måde sørger Mr. Bean for at turister, bliver taget vidt omkring i millionbyen, så ikke alle koncentreres i indre by.

Dertil bliver turisme en gevinst for forretningslivet i hele London, og det bliver nemt at indsamle data på turisterne. Indtil videre har over 600.000 downloadet den populære komiker som tourguide, og de succesrige erfaringer fra Londons storbyturisme giver blod på tanden til at videreudvikle spillet til andre turistdestinationer i verden.

Du kan læse hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne