Med over 30 millioner overnattende turister om året er der pres på de centrale områder i den britiske hovedstad. Siden oktober har den komiske rollefigur Mr. Bean været med til at sikre turisttrængsel og skabe en oplevelse i London.

"Play London With Mr. Bean" er et gratis mobilspil, der tager turister til seværdigheder rundt i byen. Når de kan krydse en destination af på appen, bliver de honoreret med point i form af vouchers til omkringliggende besøg. På den måde sørger Mr. Bean for at turister, bliver taget vidt omkring i millionbyen, så ikke alle koncentreres i indre by.

Dertil bliver turisme en gevinst for forretningslivet i hele London, og det bliver nemt at indsamle data på turisterne. Indtil videre har over 600.000 downloadet den populære komiker som tourguide, og de succesrige erfaringer fra Londons storbyturisme giver blod på tanden til at videreudvikle spillet til andre turistdestinationer i verden.

Du kan læse hele historien her.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne