Hotel Hafnia og byggefirmaet Articon har underskrevet en aftale om at bygge et nyt hotel på Færøerne.

Aftalen har været undervejs i flere år, men nu skulle alt være på plads. Arbejdet begynder i august, og hotellet skal stå færdigt 1. maj 2020.

Pætur Trónd Thomsen er samtidig ny general manager på Hotel Hafnia, og han skal være med til at realisere det nye hotel, som henvender sig til inden- og underlandske rejsende.

Du kan se billeder af det nye hotel på HORESTAs Instagram.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne