Når cyklister og bilister efter sommerferien bliver mødt af busreklamer med budskabet: »PAS PÅ MIG! Jeg er ny i trafikken« handler det om skolebørn, som vi skal holde et ekstra vågent øje med.

Den næste måned gælder det imidlertid turisterne, som i højere og højere grad stiger på den tohjulede for at få sig en rigtig københavneroplevelse. Københavns Kommune vil nemlig gøre noget ved problemet med usikre cyklister med en række cykelråd, der ”skal få turister sikkert rundt på cykelturen i København”.

Budskabet skal spredes gennem en cykelfolder, som er trykt i 5.000 eksemplarer og indeholder henholdsvis råd og regler for, hvordan man færdes op cykel i København. For eksempel: ”hold til højre på cykelstien, giv tegn, når du stopper, drejer til venstre eller højre. Cykel ikke imod trafikstrømmen”.

Udenlandske gæster vil få udleveret folderen fra cykeludlejningssteder, hoteller, turistinformationer og krydstogtterminalen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne