Når Wonderful Copenhagen inviterer til konferencen Tomorrow’s Urban Travel 2018, vil rækken af internationale speakers bl.a. inkludere verdens eneste turismefremtidsforsker, der vil fremlægge fire mulige scenarier for, hvordan turismen kan udvikle sig frem mod 2050.

Blandt speakers er også Megan Epler Wood fra Harvard University, som sætter fokus på, hvordan det lokale er en nøgle til nogle af turismens globale udfordringer, bl.a. overtourism og bæredygtighed.

Carlsbergs marketingschef, Jeppe Boel, fortæller om værdien af localhood i branding, og hvorfor det giver mening for bryggerigiganten at lade Mads Mikkelsen cykle rundt i København i en markedsføringsfilm for øl.

Under temaet ’The value og localhood’ sætter konferencen i år fokus på, hvordan branchen kan skabe reel værdi for både attraktioner, hoteller og andre aktører inden for oplevelsesøkonomien, bl.a. kulturinstitutioner, ved at tappe ind i det lokale.

Tomorrow’s Urban Travel 2018 finder sted d. 9. oktober i Øksnehallen, København.

Der er Early-Bird rabat på 10 procent frem til og med d. 6. juli.

Læs mere om Tomorrow’s Urban Travel her.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne