Der er godt styr på tingene rundt omkring hos Koldings bagere, restauranter, supermarkeder og andre, der sælger fødevarer, skriver Ugeavisen Kolding.

I hvert fald viser en gennemgang af Fødevarestyrelsens kontroller i Kolding det sidste år, at der ud af 555 besøg det seneste år frem til og med maj blot er uddelt tre sure smileyer i byen. Det er en langt lavere andel end i de omkringliggende større byer, og det er en fortsættelse af tendensen fra sidste år, hvor 598 kontroller gav 10 sure smileyer.

Hos Fødevarestyrelsens afdeling Fødevare Sydvest er fødevarechef Bente Holst godt tilfreds med tallene, selvom hun understreger, at man skal passe på med at konkludere for meget på baggrund af dem.

HORESTA: ”Ny lov favner for bredt”

Vi skal branchens brodne kar til livs. Sådan lød ambitionen fra den tidligere miljø- og fødevareminister, Esben Lunde Larsen, som inden han stoppede ændrede fødevareloven og indførte strengere sanktioner over for de virksomheder, som ikke overholder reglerne. Den 1. juli trådte dette nye regelsæt så i kraft.

HORESTA: Ikke behov for skærpet fødevarekontrol

HORESTA opfordrede fredag morgen på TV2/News politikerne til at holde hovedet koldt efter torsdagens Operation X-udsendelse, der beskrev hvordan pizzakæden Domino’s har brugt fødevarer, der havde overskredet udløbsdatoen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne