Der er godt styr på tingene rundt omkring hos Koldings bagere, restauranter, supermarkeder og andre, der sælger fødevarer, skriver Ugeavisen Kolding.

I hvert fald viser en gennemgang af Fødevarestyrelsens kontroller i Kolding det sidste år, at der ud af 555 besøg det seneste år frem til og med maj blot er uddelt tre sure smileyer i byen. Det er en langt lavere andel end i de omkringliggende større byer, og det er en fortsættelse af tendensen fra sidste år, hvor 598 kontroller gav 10 sure smileyer.

Hos Fødevarestyrelsens afdeling Fødevare Sydvest er fødevarechef Bente Holst godt tilfreds med tallene, selvom hun understreger, at man skal passe på med at konkludere for meget på baggrund af dem.

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne