Der er godt styr på tingene rundt omkring hos Koldings bagere, restauranter, supermarkeder og andre, der sælger fødevarer, skriver Ugeavisen Kolding.

I hvert fald viser en gennemgang af Fødevarestyrelsens kontroller i Kolding det sidste år, at der ud af 555 besøg det seneste år frem til og med maj blot er uddelt tre sure smileyer i byen. Det er en langt lavere andel end i de omkringliggende større byer, og det er en fortsættelse af tendensen fra sidste år, hvor 598 kontroller gav 10 sure smileyer.

Hos Fødevarestyrelsens afdeling Fødevare Sydvest er fødevarechef Bente Holst godt tilfreds med tallene, selvom hun understreger, at man skal passe på med at konkludere for meget på baggrund af dem.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne