Der er godt styr på tingene rundt omkring hos Koldings bagere, restauranter, supermarkeder og andre, der sælger fødevarer, skriver Ugeavisen Kolding.

I hvert fald viser en gennemgang af Fødevarestyrelsens kontroller i Kolding det sidste år, at der ud af 555 besøg det seneste år frem til og med maj blot er uddelt tre sure smileyer i byen. Det er en langt lavere andel end i de omkringliggende større byer, og det er en fortsættelse af tendensen fra sidste år, hvor 598 kontroller gav 10 sure smileyer.

Hos Fødevarestyrelsens afdeling Fødevare Sydvest er fødevarechef Bente Holst godt tilfreds med tallene, selvom hun understreger, at man skal passe på med at konkludere for meget på baggrund af dem.

Sådan får I styr på jeres risikoanalyse i egenkontrollen

Hvordan sikrer man sig, at virksomheden har udført tilstrækkeligt med risikoanalyser, så virksomhedens produktion af mad lever op til alle krav? Til formålet har HORESTA indgået en medlemsfordel med eSmiley, som blandt andet giver adgang til vejledningen ’Branchekoden’, som sikrer restauranter en effektiv egenkontrol.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne