Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er godt styr på tingene rundt omkring hos Koldings bagere, restauranter, supermarkeder og andre, der sælger fødevarer, skriver Ugeavisen Kolding.
I hvert fald viser en gennemgang af Fødevarestyrelsens kontroller i Kolding det sidste år, at der ud af 555 besøg det seneste år frem til og med maj blot er uddelt tre sure smileyer i byen. Det er en langt lavere andel end i de omkringliggende større byer, og det er en fortsættelse af tendensen fra sidste år, hvor 598 kontroller gav 10 sure smileyer.
Hos Fødevarestyrelsens afdeling Fødevare Sydvest er fødevarechef Bente Holst godt tilfreds med tallene, selvom hun understreger, at man skal passe på med at konkludere for meget på baggrund af dem.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024