Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det begyndte med en doven aften, hvor Kenneth Jørgensen og Jim Rolighed havde lyst til spareribs fra Bone's. Ingen af dem orkede at tage turen til den lokale restaurant.
"Vi kunne ikke forstå, at vi ikke kunne få maden leveret. Vi var egentlig klar til at betale ret mange penge for det, og det virkede meget nærliggende at tilbyde levering, når nu de fleste pizzeriaer kan finde ud af det," siger Jim Rolighed.
Det er tre år siden, at de to venner blev enige om, at de havde fundet idéen til deres første virksomhed: Deliverit. Målet er at skabe en landsdækkende udbringningsservice, der for alvor tager fart til efteråret, når de åbner i København.
Ved at omfavne deleøkonomien var det fra starten meningen at finde masser af chauffører, der var klar til at bruge deres egne biler til at bringe mad ud for restauranterne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024