Det begyndte med en doven aften, hvor Kenneth Jørgensen og Jim Rolighed havde lyst til spareribs fra Bone's. Ingen af dem orkede at tage turen til den lokale restaurant.

"Vi kunne ikke forstå, at vi ikke kunne få maden leveret. Vi var egentlig klar til at betale ret mange penge for det, og det virkede meget nærliggende at tilbyde levering, når nu de fleste pizzeriaer kan finde ud af det," siger Jim Rolighed.

Det er tre år siden, at de to venner blev enige om, at de havde fundet idéen til deres første virksomhed: Deliverit. Målet er at skabe en landsdækkende udbringningsservice, der for alvor tager fart til efteråret, når de åbner i København.

Ved at omfavne deleøkonomien var det fra starten meningen at finde masser af chauffører, der var klar til at bruge deres egne biler til at bringe mad ud for restauranterne.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne