Onsdag den 8. august åbner dørene til den nye restaurant på Gl. Vardevej. Dermed skal whopperhungrende esbjergensere fra Gjesing-området nu ikke længere køre langt.

”Vi har store forventninger til den nye restaurant, og vi håber, at vi vil blive taget vel imod af lokalbefolkningen og blive en velbesøgt restaurant”, siger Sofie Navardsen, markedschef hos King Food, der ejer rettighederne til Burger King i hele Norden.

Restauranten opføres i to etager og kommer til at rumme omkring 100 siddepladser. Derudover flankeres restauranten af en drive-through, så sultne forbipasserende kan få en burger med på farten.

Har du fået læst?

Burger King lancerer kødfri kæmpesucces i Danmark

Burger King introducerede for første gang en kødfri variant af deres ikoniske Whopper i den amerikanske sydstat St. Louis i april for at teste, om de kødelskende amerikanere overhoved var interesseret i plantebøffer. Der gik kun 29 dage før burgergiganten besluttede at rulle deres plantebaserede Impossible Whopper ud i samtlige restauranter i hele USA.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne