Onsdag den 8. august åbner dørene til den nye restaurant på Gl. Vardevej. Dermed skal whopperhungrende esbjergensere fra Gjesing-området nu ikke længere køre langt.

”Vi har store forventninger til den nye restaurant, og vi håber, at vi vil blive taget vel imod af lokalbefolkningen og blive en velbesøgt restaurant”, siger Sofie Navardsen, markedschef hos King Food, der ejer rettighederne til Burger King i hele Norden.

Restauranten opføres i to etager og kommer til at rumme omkring 100 siddepladser. Derudover flankeres restauranten af en drive-through, så sultne forbipasserende kan få en burger med på farten.

Har du fået læst?

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Stor burgerkæde er på vej til Tønder

Rygterne har længe floreret i Tønder; At Burger King slår sig ned i byen. Men rygtet er ikke bare et rygte, det er også sandt, forlyder det nu fra Burger King til JV.dk.

Fastfoodbranchen raser over afgiftstredobling

Det kan komme til at koste på den grønne omstilling, at regeringen fra 1. januar skyder afgiften på engangsservice i vejret, lyder det nu fra fastfoodbranchen. Især, når afgiften ikke differentierer mellem forskellige produkter af engangsservice, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne