Hotel Lunderskov får snart nyt liv i de gamle hotelværelser fra 1906. Hotellet forvandles inden udgangen af 2020 til ungdomsboliger. Det fortæller den nuværende ejer af hotellet og direktør for investeringsfirmaet C X Invest, Guo Xing Cao.

“Jeg har bekendte, som går i skole i Kolding, og de har fortalt mig, at det både er dyrt og svært for unge at finde lejligheder i Kolding. Lunderskov er kun et stop med tog fra Kolding, så jeg tænkte, det var en god idé at købe hotellet i byen for at hjælpe de studerende”, siger Guo Xing Cao.

I 2012 kom hotellet på tvangsauktion efter en konkurs, og den nye ejer blev Nordea, som efterfølgende satte bygningen til salg for tre millioner kroner.Derefter købte BSB Industry hotellet til at huse virksomhedens polske medarbejdere. Nu er det gamle hotel landet i hænderne på investorerne bag investeringsfirmaet C X Invest fra Esbjerg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hoteller snuppet for anmeldelsessnyd

Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne