Hotel Lunderskov får snart nyt liv i de gamle hotelværelser fra 1906. Hotellet forvandles inden udgangen af 2020 til ungdomsboliger. Det fortæller den nuværende ejer af hotellet og direktør for investeringsfirmaet C X Invest, Guo Xing Cao.

“Jeg har bekendte, som går i skole i Kolding, og de har fortalt mig, at det både er dyrt og svært for unge at finde lejligheder i Kolding. Lunderskov er kun et stop med tog fra Kolding, så jeg tænkte, det var en god idé at købe hotellet i byen for at hjælpe de studerende”, siger Guo Xing Cao.

I 2012 kom hotellet på tvangsauktion efter en konkurs, og den nye ejer blev Nordea, som efterfølgende satte bygningen til salg for tre millioner kroner.Derefter købte BSB Industry hotellet til at huse virksomhedens polske medarbejdere. Nu er det gamle hotel landet i hænderne på investorerne bag investeringsfirmaet C X Invest fra Esbjerg.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne