Vores gæster søger ofte en god oplevelse med et godt værtskab. Det siger direktør for samarbejdsorganisationen Small Danish Hotels, Jørgen Christensen, til Standby.dk.

På årsbasis har de foreløbig 78 medlemmer af hotelkæden cirka 1,3 millioner overnatninger på deres i alt 4.000 værelser. Danskere udgør langt over halvdelen af de årlige gæster hos Small Danish Hotels fulgt af nordmænd, hollændere, svenskere og tyskere. Alene i juni, juli og august i år har kæden, hvis medlemmerne omsætter for cirka 1,3 milliarder kroner om året, set en fremgang i antal danske gæster på 70 procent.

Medlemmerne mangler dog flere kvalificerede hænder fortæller direktøren for Small Danish Hotels:

”Vores medlemmer har overenskomster og engagerede medarbejdere – men en af de største udfordringer er at få fagudlært personale i navnlig ydreområderne, hvor der blandt andet er kamp om kokkene,” siger Jørgen Christensen og tilføjer, at hotelkæden godt kunne tænke sig flere byhoteller som medlemmer.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne