Vores gæster søger ofte en god oplevelse med et godt værtskab. Det siger direktør for samarbejdsorganisationen Small Danish Hotels, Jørgen Christensen, til Standby.dk.

På årsbasis har de foreløbig 78 medlemmer af hotelkæden cirka 1,3 millioner overnatninger på deres i alt 4.000 værelser. Danskere udgør langt over halvdelen af de årlige gæster hos Small Danish Hotels fulgt af nordmænd, hollændere, svenskere og tyskere. Alene i juni, juli og august i år har kæden, hvis medlemmerne omsætter for cirka 1,3 milliarder kroner om året, set en fremgang i antal danske gæster på 70 procent.

Medlemmerne mangler dog flere kvalificerede hænder fortæller direktøren for Small Danish Hotels:

”Vores medlemmer har overenskomster og engagerede medarbejdere – men en af de største udfordringer er at få fagudlært personale i navnlig ydreområderne, hvor der blandt andet er kamp om kokkene,” siger Jørgen Christensen og tilføjer, at hotelkæden godt kunne tænke sig flere byhoteller som medlemmer.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne