Peter Brinks har været seks år på Hotel Fuglsøcentret som adm. direktør, og nu fylder han 50 år. Han har blandt andet været med til at gøre stedet kendt som det største privatejede spillested i Danmark, med årligt 45 koncerter.

Tidligere har Peter Brinks blandt andet stået i spidsen for totalrenoveringen af Best Western Saxildhus i Kolding, og han har også været en del af Fleggaard-koncernens hoteldivision, der omfattede Best Western Hotel Des Nordens i Tyskland samt Hotel Fakkelgaarden på den danske side af grænsen.

Hans nyeste initiativ hedder Fuglsø Sommerhusudlejning, der er gået ind i direkte konkurrence med de større sommerhusbureauer i Danmark.

Peter Brinks fejres med en reception på hotellet den 23. august 2018 kl. 13.00 – 16.00

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne