Peter Brinks har været seks år på Hotel Fuglsøcentret som adm. direktør, og nu fylder han 50 år. Han har blandt andet været med til at gøre stedet kendt som det største privatejede spillested i Danmark, med årligt 45 koncerter.

Tidligere har Peter Brinks blandt andet stået i spidsen for totalrenoveringen af Best Western Saxildhus i Kolding, og han har også været en del af Fleggaard-koncernens hoteldivision, der omfattede Best Western Hotel Des Nordens i Tyskland samt Hotel Fakkelgaarden på den danske side af grænsen.

Hans nyeste initiativ hedder Fuglsø Sommerhusudlejning, der er gået ind i direkte konkurrence med de større sommerhusbureauer i Danmark.

Peter Brinks fejres med en reception på hotellet den 23. august 2018 kl. 13.00 – 16.00

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne