Københavns største hotelkæde vil bruge over 400 millioner kroner på at udvide sit næststørste hotel med yderligere 270 værelser. Dermed bliver det hovedstadens tredjestørste med 768 værelser.

Oprindeligt var planen at udvide Wakeup Copenhagen II med 250 værelser efter Arp-Hansen har købte grunden med baghuset til hotellet ved at opføre en ekstra bygning bag hotellet i Borgergade, hvor der i dag er et parkeringshus.

Men nu bliver projektet i stedet på 270 værelser, der forventes at stå klar i sommeren 2020.

Som dagens ejendomspriser er i København koster det cirka 1,5 millioner kroner at opføre et nyt hotelværelse, siger Dorte Krak. Dermed bliver investeringen i den nye bygning ved Borgergade med de 270 ekstra Wakeup-værelser på lidt over 400 millioner kroner.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne