Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bygningen ved Ruths Hotel, som mange kender som Restaurant Sømærket, har de seneste år fungeret som en sommerrestaurant samt selskabslokale for hotellet, men nu er hele bygningen blevet renoveret. Facaden er bevaret og i fronten af bygningen, er der kommet en vinbar med vinhandel.

Siden 2010 har Ruths Hotel bestået af fire bygninger med værelser og lejligheder. Nu kan vi så ændre det til fem bygninger, som alle ligger inden for 100 meters afstand i hjertet af Gl. Skagen. På Sømærket har Ruths Hotel fået tre 2-værelses lejligheder, hvor to af dem kan sættes sammen med et sammenhængende dobbeltværelse og dermed skabe en 3-værelses lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser og fælles stue med the-køkken.

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind