Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bygningen ved Ruths Hotel, som mange kender som Restaurant Sømærket, har de seneste år fungeret som en sommerrestaurant samt selskabslokale for hotellet, men nu er hele bygningen blevet renoveret. Facaden er bevaret og i fronten af bygningen, er der kommet en vinbar med vinhandel.

Siden 2010 har Ruths Hotel bestået af fire bygninger med værelser og lejligheder. Nu kan vi så ændre det til fem bygninger, som alle ligger inden for 100 meters afstand i hjertet af Gl. Skagen. På Sømærket har Ruths Hotel fået tre 2-værelses lejligheder, hvor to af dem kan sættes sammen med et sammenhængende dobbeltværelse og dermed skabe en 3-værelses lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser og fælles stue med the-køkken.

Hotelkæde vokser med tre hoteller i Skagen

First Hotels fortsætter nu en større ekspansion i Nordjylland, og har indgået partnerskab med tre nye hoteller i Skagen. Det er fjerde gang siden årsskiftet, hotelkæden udvider i landsdelen.

Hotel jævnes med jorden, men der er en plan

Det gamle Hotel Lillebælt på Adelgade 20 i Skanderborg, der sammen med det nu fældede kastanjetræ i flere årtier var et vartegn for Skanderborg, synger på sidste vers. Men der er allerede lagt andre planer.

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind