Peter Høgh Pedersen står i spidsen for et hotel, der ikke er åbnet endnu, men som skal ligge i postens gamle hovedsæde klos op ad Hovedbanegården i København.

Hotellet på Postgrunden er et blandt flere nye hoteller, der skyder op i hovedstaden og får eksperterne til at forudse kamp om gæsterne efter nogle forrygende år for branchen.

Postterminalen får 390 værelser og suiter, en konferencesal, wellnessrum, rooftoppool, barer og restauranter.

”Vi prøver at bruge historien til at bygge hotellets nye design. Vi har selvfølgelig gemt en del af det gamle interiør, men jeg har også taget kontakt til tidligere medarbejdere og teknikere, der har serviceret bygningen. Jeg har googlet, til jeg blev blå i hovedet og fået hjælp fra Postmuseet Enigma. Der er meget at dykke ned i,” siger han.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne