Peter Høgh Pedersen står i spidsen for et hotel, der ikke er åbnet endnu, men som skal ligge i postens gamle hovedsæde klos op ad Hovedbanegården i København.

Hotellet på Postgrunden er et blandt flere nye hoteller, der skyder op i hovedstaden og får eksperterne til at forudse kamp om gæsterne efter nogle forrygende år for branchen.

Postterminalen får 390 værelser og suiter, en konferencesal, wellnessrum, rooftoppool, barer og restauranter.

”Vi prøver at bruge historien til at bygge hotellets nye design. Vi har selvfølgelig gemt en del af det gamle interiør, men jeg har også taget kontakt til tidligere medarbejdere og teknikere, der har serviceret bygningen. Jeg har googlet, til jeg blev blå i hovedet og fået hjælp fra Postmuseet Enigma. Der er meget at dykke ned i,” siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne