Peter Høgh Pedersen står i spidsen for et hotel, der ikke er åbnet endnu, men som skal ligge i postens gamle hovedsæde klos op ad Hovedbanegården i København.

Hotellet på Postgrunden er et blandt flere nye hoteller, der skyder op i hovedstaden og får eksperterne til at forudse kamp om gæsterne efter nogle forrygende år for branchen.

Postterminalen får 390 værelser og suiter, en konferencesal, wellnessrum, rooftoppool, barer og restauranter.

”Vi prøver at bruge historien til at bygge hotellets nye design. Vi har selvfølgelig gemt en del af det gamle interiør, men jeg har også taget kontakt til tidligere medarbejdere og teknikere, der har serviceret bygningen. Jeg har googlet, til jeg blev blå i hovedet og fået hjælp fra Postmuseet Enigma. Der er meget at dykke ned i,” siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Her er vinderen Danhostels værtskabspris 2019

I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne: personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne