Peter Høgh Pedersen står i spidsen for et hotel, der ikke er åbnet endnu, men som skal ligge i postens gamle hovedsæde klos op ad Hovedbanegården i København.

Hotellet på Postgrunden er et blandt flere nye hoteller, der skyder op i hovedstaden og får eksperterne til at forudse kamp om gæsterne efter nogle forrygende år for branchen.

Postterminalen får 390 værelser og suiter, en konferencesal, wellnessrum, rooftoppool, barer og restauranter.

”Vi prøver at bruge historien til at bygge hotellets nye design. Vi har selvfølgelig gemt en del af det gamle interiør, men jeg har også taget kontakt til tidligere medarbejdere og teknikere, der har serviceret bygningen. Jeg har googlet, til jeg blev blå i hovedet og fået hjælp fra Postmuseet Enigma. Der er meget at dykke ned i,” siger han.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne