Europa-Kommissionen skriver i denne uge, at Airbnb bryder forbrugerstandarderne, og derfor skal virksomheden rette ind inden udgangen af næste måned. Det skriver Financial Times.

Kommissionen vil have Airbnb til at liste priserne inklusiv alle gebyrer og tillæg så som rengøring. Desuden skal portalen gøre det klart, om man lejer af en privat eller en professionel.

”Vi beder Airbnb indpasse sig og overholde europæisk lovgivning,” siger Vera Jourova, EU-kommissær på justitsområdet.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

Gennem mange år har Airbnb fået fuldstændig frie rammer til at lade forretningen vokse på det danske marked. Under dække af at der er tale om deleøkonomi, har man skabt sig et unikt råderum, der stort set har været uden regulering.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne