Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Gæsterne er strømmet til de danske forlystelser i maj og juni. Forsommeren har været den bedste i mands minde for flere sommerlande og andre udendørs familieparker. Strålende vejr har sikret mange gæster, men skoleferien er afgørende for sæsonen.

”Det er svært at forestille sig et bedre vejr for en udendørs forlystelsespark,” siger Henrik B. Nielsen, adm. direktør i Djurs Sommerland.

Han oplyser, at besøgstallet i 1. halvår er steget med næsten 20 pct. i forhold til sammenlignelige år, hvor skolernes ferie først begynder i juli.

Ifølge Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark som har sekretariat hos HORESTA omsætter branchen for 3 mia. kr. og havde sidste år omkring 12 mio. gæster.

Legoland vil vokse: Vi arbejder på en udvidelse

Legoland har planer om at udvide parken på det område, hvor Skovhuset tidligere lå. Det kræver dog en godkendelse fra Billund Kommune, der har sat gang i det administrative arbejde, der skal gøre det muligt.

Attraktioner melder om god sommer

Flere sjællandske turistattraktioner melder, at sommersæsonen 2023 har været god. Alligevel har de også mærket meget til den regnvåde juli.

Log ind