Gæsterne er strømmet til de danske forlystelser i maj og juni. Forsommeren har været den bedste i mands minde for flere sommerlande og andre udendørs familieparker. Strålende vejr har sikret mange gæster, men skoleferien er afgørende for sæsonen.

”Det er svært at forestille sig et bedre vejr for en udendørs forlystelsespark,” siger Henrik B. Nielsen, adm. direktør i Djurs Sommerland.

Han oplyser, at besøgstallet i 1. halvår er steget med næsten 20 pct. i forhold til sammenlignelige år, hvor skolernes ferie først begynder i juli.

Ifølge Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark som har sekretariat hos HORESTA omsætter branchen for 3 mia. kr. og havde sidste år omkring 12 mio. gæster.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne