Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er en stor mundfuld, som brødrene Oliver og Nick Mogensen, har kastet sig over: Skaffe gæster nok og få økonomien til at hænge sammen på Vedersø Klit Badehotel, som de har forpagtet siden februar. Et badehotel, som stod tomt i flere år, og hvor skiftende forpagtere har forsøgt sig i 2016 og 2017, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.
”Det kræver en professionel tilgang og noget viden at få hotellet banket op. Oveni kræver det en masse vilje og arbejdsiver”, siger Nick Mogensen.
De var tre, da de overtog forpagtningen i februar, men nu er der kun de to brødre tilbage. Stedet kræver, at man er indstillet på at arbejde syv dage om ugen og ofte 12-15 timer eller mere i døgnet.
”Sådan er det at være iværksætter. Man skal være villig til at arbejde 24-7 og ofte til efter midnat. Og hvis der er en pause, så sidder man alligevel og tænker og snakker om hotellet”, siger Nick Mogensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024