Det er en stor mundfuld, som brødrene Oliver og Nick Mogensen, har kastet sig over: Skaffe gæster nok og få økonomien til at hænge sammen på Vedersø Klit Badehotel, som de har forpagtet siden februar. Et badehotel, som stod tomt i flere år, og hvor skiftende forpagtere har forsøgt sig i 2016 og 2017, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

”Det kræver en professionel tilgang og noget viden at få hotellet banket op. Oveni kræver det en masse vilje og arbejdsiver”, siger Nick Mogensen.

De var tre, da de overtog forpagtningen i februar, men nu er der kun de to brødre tilbage. Stedet kræver, at man er indstillet på at arbejde syv dage om ugen og ofte 12-15 timer eller mere i døgnet.

”Sådan er det at være iværksætter. Man skal være villig til at arbejde 24-7 og ofte til efter midnat. Og hvis der er en pause, så sidder man alligevel og tænker og snakker om hotellet”, siger Nick Mogensen.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne