Det kan give lidt luft i økonomien at leje sit hjem ud via tjenester som Airbnb, men udlejningen foregår ikke altid uden problemer. Sådan lyder det i advarsler fra flere ejer- og andelsforeninger.

I nogle tilfælde griber udlejningen om sig. Hos Ejendomsforeningen Danmark får man jævnligt henvendelser fra bekymrede naboer, siger administrerende direktør Jannick Nytoft.

”Nogle steder kommer det til at være decideret erhvervsudlejning, og det er utrygt for de øvrige beboere, fordi man aldrig ved, hvem der er i naboens lejlighed”, siger han.

Tidligere på året blev regeringen sammen med Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti enige om at lægge et loft på 70 dage om året, som private boliger kan udlejes via tjenester som Airbnb.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne