For både danske og udenlandske gæster er attraktioner en vigtig del af ferien, og otte ud af ti udenlandske turister løser billet til en eller flere attraktioner, når de er her. Besøgstallet forventes at gå frem i 2018.

Tivoli topper igen-igen VisitDenmarks liste over de mest populære attraktioner i Danmark. Med knap 4,4 millioner gæster om året er Tivoli den suverænt mest besøgte attraktion i Danmark.

Efter Tivoli kommer Dyrehavsbakken, Legoland, Zoologisk Have i København og som nyt medlem på top 10 suser Botanisk Have i København ind på en femte plads med 971.000 besøgende. Dermed overhaler Botanisk Have både Djurs Sommerland, Aquadome Landia Billund, Rundetårn, Aros og Louisiana.

Ifølge VisitDenmarks turistundersøgelse har 80 procent af de udenlandske turister besøgt en eller flere attraktioner under ferien i Danmark, mens tallet for de danske er en smule lavere. Nemlig 64 procent.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne