I denne uge blev det afsløret, hvem vinderen af “Danmarks Bedste Burger” var i en stort opslået konkurrence af sitet Opdag Danmark, skriver Aarhus Update.

Mere end 15.000 mennesker havde nemlig over de seneste uger været inde og stemme på, hvilken burger de mente var Danmarks bedste. Og med over 20 pct. af stemmerne kunne The Burger Shack stolt sige at det laver Danmarks bedste burger. Samtidigt blev Mikuna i Aarhus kåret til Danmarks bedste burger uden animalsk kød. Dermed må vi sige, at Aarhus med rette rykker på burgerfronten.

“Vi kunne ikke være i os selv da vi endelig fik resultatet. Vi hoppede rundt og for første gang i år, åbnede vi champagne på kontoret. Det er en helt fantastisk følelse, vi knokler hver dag i vores lille burgerkæde for at lave gode burgers med de gode råvare. Selvom det selvfølgelig er meget dyrere at bruge økologiske grøntsager og oksekød fra fritgående kvæg, er det det hele værd, når man får sådan en pris. Vi vil hellere tjene lidt mindre på at sælge en burger, og have god samvittighed over, at vi ved at vi bruger nogle gode råvarer”, fortæller Mathias Nyhuus, som er kommunikationsansvarlig hos The Burger Shack.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne