I denne uge blev det afsløret, hvem vinderen af “Danmarks Bedste Burger” var i en stort opslået konkurrence af sitet Opdag Danmark, skriver Aarhus Update.

Mere end 15.000 mennesker havde nemlig over de seneste uger været inde og stemme på, hvilken burger de mente var Danmarks bedste. Og med over 20 pct. af stemmerne kunne The Burger Shack stolt sige at det laver Danmarks bedste burger. Samtidigt blev Mikuna i Aarhus kåret til Danmarks bedste burger uden animalsk kød. Dermed må vi sige, at Aarhus med rette rykker på burgerfronten.

“Vi kunne ikke være i os selv da vi endelig fik resultatet. Vi hoppede rundt og for første gang i år, åbnede vi champagne på kontoret. Det er en helt fantastisk følelse, vi knokler hver dag i vores lille burgerkæde for at lave gode burgers med de gode råvare. Selvom det selvfølgelig er meget dyrere at bruge økologiske grøntsager og oksekød fra fritgående kvæg, er det det hele værd, når man får sådan en pris. Vi vil hellere tjene lidt mindre på at sælge en burger, og have god samvittighed over, at vi ved at vi bruger nogle gode råvarer”, fortæller Mathias Nyhuus, som er kommunikationsansvarlig hos The Burger Shack.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Aarhus kåret som en af verdens nye favoritdestinationer i 2020

Det internationale rejsemedie Travel Lemming og en jury af verdens førende rejsebloggere har netop hædret Aarhusregionen med ’Emerging Destination Award 2020’, og dermed rykker Aarhus ind på en attraktiv liste over 30 nye rejsemål i hele verden, som rejsende anbefales at besøge i 2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne