Firkløveret bag tre af Vejles kendte spisesteder, restauratørerne Søren Riis, Jan Søgård, Mikkel Larsen og Jesper Hedegaard Larsen, regner allerede i indeværende år med million-overskud. Men de fire ejere må i dag erkende, at overtagelsen af spisestederne har været hårdere end først antaget, skriver Ugeavisen Vejle.

Det drejer sig om spisestederne Restaurant Skyttehuset, Hotel Bredehus og Lindved Sognegård. Spisestederne drives i to selskaber.

”Ser vi i ordrebøgerne regner vi med en samlet omsætning på 25 millioner kroner. Det skulle gerne resultere i et overskud på mellem en halv og en hel million kroner”, siger Søren Riis.

En samarbejdsaftale med blandt andet Legoland Holidays og Hollandske Neckermann har også bidraget positivt i indeværende regnskabsår. Det vil kunne ses på næste regnskabsår.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Sådan minimerer jeres virksomhed madspild fra buffeten

Gæsterne elsker en spændende buffet med et interessant udvalg, men det er ikke billigt, når virksomhederne må bære resterne af maden ud til skraldespanden, når den sidste gæst er gået. HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen har samlet en række gode råd til, hvordan man minimerer madspildet fra buffeten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne