Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Firkløveret bag tre af Vejles kendte spisesteder, restauratørerne Søren Riis, Jan Søgård, Mikkel Larsen og Jesper Hedegaard Larsen, regner allerede i indeværende år med million-overskud. Men de fire ejere må i dag erkende, at overtagelsen af spisestederne har været hårdere end først antaget, skriver Ugeavisen Vejle.
Det drejer sig om spisestederne Restaurant Skyttehuset, Hotel Bredehus og Lindved Sognegård. Spisestederne drives i to selskaber.
”Ser vi i ordrebøgerne regner vi med en samlet omsætning på 25 millioner kroner. Det skulle gerne resultere i et overskud på mellem en halv og en hel million kroner”, siger Søren Riis.
En samarbejdsaftale med blandt andet Legoland Holidays og Hollandske Neckermann har også bidraget positivt i indeværende regnskabsår. Det vil kunne ses på næste regnskabsår.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024