Markedet for besøg med velbehag og forkælelse er fra 2015 til 2017 vokset med 6,5 pct. årligt, hvilket er dobbelt så højt som den samlede turisme, skriver HotelNewsResource.com.

830 millioner wellnessrejser blev solgt på verdensplan i 2017. Det er 139 millioner flere end i 2015, og turisternes jagt på velvære udgør nu 17 pct. af den samlede omsætning for verdens turisme.

Rapporten fra Euromonitor viser, at omsætningen for wellnessturisme er steget fra 563 mia. dollars i 2015 til 639 mia. dollars i 2017.  Frem mod 2022 vurderer Euromonitor desuden, at det kommer til at gå endnu stærkere for denne turismetype med en årlig tilvækst på 7,5 pct.

Nordamerikas wellnessturisme er den største og står for en tredjedel af den globale omsætning, mens Europa kunne bryste sig af flest solgte rejser, 292 mio. Førertrøjen for vækst går dog til Asien, hvor antallet af wellnessrejser er steget med 33 pct. de seneste to år.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne