Markedet for besøg med velbehag og forkælelse er fra 2015 til 2017 vokset med 6,5 pct. årligt, hvilket er dobbelt så højt som den samlede turisme, skriver HotelNewsResource.com.

830 millioner wellnessrejser blev solgt på verdensplan i 2017. Det er 139 millioner flere end i 2015, og turisternes jagt på velvære udgør nu 17 pct. af den samlede omsætning for verdens turisme.

Rapporten fra Euromonitor viser, at omsætningen for wellnessturisme er steget fra 563 mia. dollars i 2015 til 639 mia. dollars i 2017.  Frem mod 2022 vurderer Euromonitor desuden, at det kommer til at gå endnu stærkere for denne turismetype med en årlig tilvækst på 7,5 pct.

Nordamerikas wellnessturisme er den største og står for en tredjedel af den globale omsætning, mens Europa kunne bryste sig af flest solgte rejser, 292 mio. Førertrøjen for vækst går dog til Asien, hvor antallet af wellnessrejser er steget med 33 pct. de seneste to år.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne