Markedet for besøg med velbehag og forkælelse er fra 2015 til 2017 vokset med 6,5 pct. årligt, hvilket er dobbelt så højt som den samlede turisme, skriver HotelNewsResource.com.

830 millioner wellnessrejser blev solgt på verdensplan i 2017. Det er 139 millioner flere end i 2015, og turisternes jagt på velvære udgør nu 17 pct. af den samlede omsætning for verdens turisme.

Rapporten fra Euromonitor viser, at omsætningen for wellnessturisme er steget fra 563 mia. dollars i 2015 til 639 mia. dollars i 2017.  Frem mod 2022 vurderer Euromonitor desuden, at det kommer til at gå endnu stærkere for denne turismetype med en årlig tilvækst på 7,5 pct.

Nordamerikas wellnessturisme er den største og står for en tredjedel af den globale omsætning, mens Europa kunne bryste sig af flest solgte rejser, 292 mio. Førertrøjen for vækst går dog til Asien, hvor antallet af wellnessrejser er steget med 33 pct. de seneste to år.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne