Gaardhotellet, som ligger ude på landet ved Kærby, har netop udvidet med fem nye værelser, skriver SN.dk.

Den typiske gæst på Gaardhotellet er en ingeniør eller specialist fra udlandet, som er kommet til Kalundborg for at arbejde på Novo Nordisk eller en af de andre virksomheder i Kalundborg for en kortere eller længere periode.

”Jeg har et koncept, der er skræddersyet til denne målgruppe, som gerne vil have ro og hjemlige omgivelser”, siger Charlotte Junge.

I det nye år skal caféområdet udvides, så Gaardhotellet kan imødekomme den efterspørgsel, der er for holde møder, receptioner og arrangementer. Charlotte Junge har netop indgået en aftale med Novo Nordisk og Novozymes, som vil bruge Gaardhotellet til møder med mere fremover.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne