Nu er det ikke længere lovligt i Californien for full-service restauranter at uddele sugerør til gæsterne, medmindre de selv efterspørger det.

Dermed bliver Californien den første stat, der gør det ulovligt at denne type restauranter automatisk deler sugerør ud til gæsterne, skriver CNN. I Seattle har man gjort det forbudt at tilbyde plasticbestik.

Lovgivningen i Californien dækker endnu ikke fastfood-restauranter. De omfattede spisesteder kan få bøder på 25 dollars per dag efter overtrædelser af to advarsler.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne