Svenske Jamila Assel starter til februar næste år som Senior Product Hotel & Concept Manager hos charterrejsekoncernen TUI – hentet fra job som Account Director i Radisson Hotel Group.

”Jeg er sikker på, at Jamila med sine kundskaber og ekspertise er den rette kandidat til jobbet. En af Jamilas hovedopgaver bliver at drive udviklingen af vores Blue Star-koncept. Eftersom hver femte TUI-gæst bor på et Blue Star-hotel, har vi en stor interesse i at fortsætte videreudvikling af konceptet for vores gæsters og forretnings skyld.” siger Tommy Serban, Head of Product hos TUI.

TUI har i alt 52 Blue Star-hoteller på 15 af sine feriedestinationer; hotellerne tilbydes kun til TUI’s skandinaviske gæster, oplyser pressechef for TUI i Danmark, Mikkel Hansen, til STANDBY.dk

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne