Svenske Jamila Assel starter til februar næste år som Senior Product Hotel & Concept Manager hos charterrejsekoncernen TUI – hentet fra job som Account Director i Radisson Hotel Group.

”Jeg er sikker på, at Jamila med sine kundskaber og ekspertise er den rette kandidat til jobbet. En af Jamilas hovedopgaver bliver at drive udviklingen af vores Blue Star-koncept. Eftersom hver femte TUI-gæst bor på et Blue Star-hotel, har vi en stor interesse i at fortsætte videreudvikling af konceptet for vores gæsters og forretnings skyld.” siger Tommy Serban, Head of Product hos TUI.

TUI har i alt 52 Blue Star-hoteller på 15 af sine feriedestinationer; hotellerne tilbydes kun til TUI’s skandinaviske gæster, oplyser pressechef for TUI i Danmark, Mikkel Hansen, til STANDBY.dk

Har du fået læst?

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne