Byrådet i Mariagerfjord Kommune trodser en anbefaling fra Nordjyllands Politi, skriver Nordjyske.

Et stort flertal af politikerne - S, V, K, DF, RV og en løsgænger - siger god for, at unge under 18 år fortsat kan more sig i nattelivet til ud på de små timer. På byrådets møde torsdag aften besluttede de, at en et-årig forsøgsordning skal forlænges i tre måneder.

Den indebærer, at unge under 18 fortsat kan opholde sig på restaurationer med alkoholbevilling helt ind til klokken 02.00.

Borgmester Mogens Jespersen (V) fremhævede, at erfaringerne med den et-årige forsøgsordning er positive hele vejen rundt.

Har du fået læst?

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?

Der er vedtaget en ny lov om forskelsbehandling på grund af handicap. Loven bliver også omtalt som et ”diskriminationsforbud mod handicappede”, og den betyder blandt andet, at mennesker med handicap for eksempel ikke længere kan blive afvist fra en cafe eller restaurant med henvisning til deres handicap.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne