Byrådet i Mariagerfjord Kommune trodser en anbefaling fra Nordjyllands Politi, skriver Nordjyske.

Et stort flertal af politikerne - S, V, K, DF, RV og en løsgænger - siger god for, at unge under 18 år fortsat kan more sig i nattelivet til ud på de små timer. På byrådets møde torsdag aften besluttede de, at en et-årig forsøgsordning skal forlænges i tre måneder.

Den indebærer, at unge under 18 fortsat kan opholde sig på restaurationer med alkoholbevilling helt ind til klokken 02.00.

Borgmester Mogens Jespersen (V) fremhævede, at erfaringerne med den et-årige forsøgsordning er positive hele vejen rundt.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne