Byrådet i Mariagerfjord Kommune trodser en anbefaling fra Nordjyllands Politi, skriver Nordjyske.

Et stort flertal af politikerne - S, V, K, DF, RV og en løsgænger - siger god for, at unge under 18 år fortsat kan more sig i nattelivet til ud på de små timer. På byrådets møde torsdag aften besluttede de, at en et-årig forsøgsordning skal forlænges i tre måneder.

Den indebærer, at unge under 18 fortsat kan opholde sig på restaurationer med alkoholbevilling helt ind til klokken 02.00.

Borgmester Mogens Jespersen (V) fremhævede, at erfaringerne med den et-årige forsøgsordning er positive hele vejen rundt.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne