Når Hotel Alsik slår dørene op, åbnes også dørene til Danmarks største spa. Har man lyst til at forkæle andre, er det nu også muligt at købe gavekort til at lægge under juletræet via Alsiks hjemmeside, og hotellet har også åbnet for værelsesbookinger.

”Vi er glade for, at der er så stor interesse for Alsik og vi har fået masser af forespørgsler på, hvornår det mon bliver muligt at booke sig ind på de mange tilbud. Derfor er vi glade for, at vi kan imødekomme gæsternes interesse ved allerede nu at kunne tilbyde gavekort, som man kan købe via vores hjemmeside. Derudover åbner vi op for vores værelsesbooking på alsik.com den 29. november. Vi oplever også allerede stor interesse for vores restauranter, og så snart vi er klar, åbner vi for bordbooking til både 17th, Freia og Restaurant Alsik”, siger Irmela Heinsius, direktør for Alsik.

Der er masser at glæde sig til, for spaen på Alsik tilbyder fire etagers ren nydelse, der er centreret om de bedste nordiske spatraditioner og temaerne vand, varme, is og damp. I spaen er der en lang række unikke varme og kolde spaoplevelser fx hottub, udendørs infinitypool med saltvand, steam bade, meditationssaunaer samt fitness- og yogastudio.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne