Airbnb har opbygget et netværk af 5 mio. private hjem til udlejning, men hvad er næste skridt på virksomhedens rejse? Joe Gebbia var med til at grundlægge virksomheden, og han mener at byplanlægning og arkitektur kan være områder, som virksomheden vil beskæftige sig med.

Samara er navnet på udviklingsdivisionen af Airbnb, og her har man lanceret initiativet ’Backyard’, som vil skabe nye boliger og måder at udleje dem på. Med andre ord vil Airbnb lancere prototype-huse fra næste år, skriver FastCompany.com.

Gebbia fortæller, at husene vil bruge smart-home-teknologi, og indsigt fra Airbnb-platformen vil være med til at udvikle hjemmene i takt med ejerne og lejernes behov over tid. Han beskriver ikke Backyard som et hus, men som en måde at gentænke hjemmet.

Airbnb ønsker en del af det hastigt voksende ejendomsmarked. Prognoser viser, at der frem mod 2060 vil blive bygget ejendomme, som svarer til størrelsen af Paris hver eneste uge.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Fortsat stigning i Airbnb-udlejningen

AirBnb har gjort det almindeligt at udleje boliger til turister og med en lovændring pr. 1. maj sidste år, blev der sat nye og ganske lempelige regler for det, også skattemæssigt. Det skabte en del bekymring for, om udlejningen skulle gå helt grassat, med det til følge af at almindelige boliger i praksis blev konverteret til ferieboliger, skriver Min-Andelsbolig.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne