Airbnb har opbygget et netværk af 5 mio. private hjem til udlejning, men hvad er næste skridt på virksomhedens rejse? Joe Gebbia var med til at grundlægge virksomheden, og han mener at byplanlægning og arkitektur kan være områder, som virksomheden vil beskæftige sig med.

Samara er navnet på udviklingsdivisionen af Airbnb, og her har man lanceret initiativet ’Backyard’, som vil skabe nye boliger og måder at udleje dem på. Med andre ord vil Airbnb lancere prototype-huse fra næste år, skriver FastCompany.com.

Gebbia fortæller, at husene vil bruge smart-home-teknologi, og indsigt fra Airbnb-platformen vil være med til at udvikle hjemmene i takt med ejerne og lejernes behov over tid. Han beskriver ikke Backyard som et hus, men som en måde at gentænke hjemmet.

Airbnb ønsker en del af det hastigt voksende ejendomsmarked. Prognoser viser, at der frem mod 2060 vil blive bygget ejendomme, som svarer til størrelsen af Paris hver eneste uge.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

Gennem mange år har Airbnb fået fuldstændig frie rammer til at lade forretningen vokse på det danske marked. Under dække af at der er tale om deleøkonomi, har man skabt sig et unikt råderum, der stort set har været uden regulering.

HORESTA: ”Politikere har knap taget første skridt med Airbnb-lov”

Den nye Airbnb-lovgivning skaber langtfra lige konkurrence mellem hoteller og Airbnb-udlejere. Sådan lyder det fra HORESTA-direktøren Katia K. Østergaard i et debatpanel på netmediet Altinget.dk, hvor blandt andre Københavns overborgmester Frank Jensen og Airbnbs landeansvarlige er blevet inviteret til at deltage.

HORESTA-medlemmer præsenterede minister for erhvervets udfordringer

Hvad fylder hos de virksomhedsledere og forretningsindehavere, som driver hoteller, restauranter, catering- og rengøringsvirksomheder i Danmark? Det fik økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille et stærkt indtryk af, da HORESTA havde inviteret til rundbordssamtale.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne