Airbnb har opbygget et netværk af 5 mio. private hjem til udlejning, men hvad er næste skridt på virksomhedens rejse? Joe Gebbia var med til at grundlægge virksomheden, og han mener at byplanlægning og arkitektur kan være områder, som virksomheden vil beskæftige sig med.

Samara er navnet på udviklingsdivisionen af Airbnb, og her har man lanceret initiativet ’Backyard’, som vil skabe nye boliger og måder at udleje dem på. Med andre ord vil Airbnb lancere prototype-huse fra næste år, skriver FastCompany.com.

Gebbia fortæller, at husene vil bruge smart-home-teknologi, og indsigt fra Airbnb-platformen vil være med til at udvikle hjemmene i takt med ejerne og lejernes behov over tid. Han beskriver ikke Backyard som et hus, men som en måde at gentænke hjemmet.

Airbnb ønsker en del af det hastigt voksende ejendomsmarked. Prognoser viser, at der frem mod 2060 vil blive bygget ejendomme, som svarer til størrelsen af Paris hver eneste uge.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Trend: Tiltræk gæster gennem deres DNA

Det har aldrig været nemmere at finde ud af, hvor man nedstammer fra. En simpel DNA-test kan afsløre personers rødder og give den enkelte indsigt i, hvilke etniciteter de i virkeligheden bærer rundt på. Genkortlægnings-virksomheden 23andme er blot én af de førende virksomheder inden for dette område og de har indgået et samarbejde med Airbnb.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne