Det bliver en tredje udgave af Lalandia, som vi kender det fra Billund og Rødby på Lolland, der skal være i Søndervig i fremtiden, skriver TV MidtVest.

”Det bliver i stor målestok. Vi er ikke færdige med tegningerne endnu, men det bliver stort. Det er en stor investering. Vi taler over en milliard”, siger Jan Harrit, som er administrerende direktør ved Lalandia, til TV MIDTVEST.

Hele projektet var ellers ved at løbe i havet på grund af politiske forhandlinger på Christiansborg, og hovedinvestoren - som altså viste sig at være Lalandia - havde sat deadline inden jul. Tirsdag faldt det hele på plads, og onsdag trådte investoren frem fra skyggen.

Læs hele historien på TV MidtVest her.

Nye tal for de kommende destinationsselskaber

Destinationsselskaberne skal være til at udvikle de lokale destinationer, så Danmark kan være med i den internationale konkurrence om turisterne. For selvom de udenlandske overnatninger i Danmark steg med 3,4 pct. fra 2017 til 2018, går det endnu bedre i en række af de lande, vi normalt sammenligner os med. Både Sverige, Nederlandene, Tyskland og Irland har oplevet en højere vækst end Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne