Danmarks nye erhvervsfremmebestyrelse får ansvaret for en decentral erhvervsfremmeindsats, der skal være til gavn for virksomheder i hele Danmark og sætte rammerne for kommende erhvervsklynger, regionale indsatser og den kommunale erhvervsudvikling. Sådan indledes et debatindlæg i Børsen.

De skal med andre ord styrke udviklingen i dansk erhvervsliv og skabe grundlaget for innovation og vækst i hele landet. Ikke så lidt. Og af utrolig stor betydning for dansk erhvervsliv og dansk økonomi, skriver fem topledere: Ida Sofie Jensen, koncernchef, LIF, Lars Aagaard, adm. direktør, Dansk Energi, Anne Lawaetz Arhnung, adm. direktør, Landbrug & Fødevarer, Katia K. Sammen er direktørerne repræsentanter for fællesskabet ’De Fem Styrker’ og fem af landets største eksporterhverv.

”Det er derfor afgørende for dansk økonomi, at den nye erhvervsfremmebestyrelse stiller skarpt på De fem Styrker og sikrer, at der er de rette betingelser for fortsat udvikling, vækst og jobskabelse. Mangel på arbejdskraft er lige nu en af de største hindringer for udvikling af dansk erhvervsliv, og derfor er mere arbejdskraft uden tvivl en afgørende nøgle til at løsne trykket på vækstbremsen”, skriver forfatterne.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

HORESTA: Vi er Danmarksmestre i integration

Når Hassan kommer til Danmark fra Syrien er hotel-, restaurant- og turisterhvervet hans største chance for at blive integreret på det danske arbejdsmarked og dermed i det danske samfund.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne