Danmarks nye erhvervsfremmebestyrelse får ansvaret for en decentral erhvervsfremmeindsats, der skal være til gavn for virksomheder i hele Danmark og sætte rammerne for kommende erhvervsklynger, regionale indsatser og den kommunale erhvervsudvikling. Sådan indledes et debatindlæg i Børsen.

De skal med andre ord styrke udviklingen i dansk erhvervsliv og skabe grundlaget for innovation og vækst i hele landet. Ikke så lidt. Og af utrolig stor betydning for dansk erhvervsliv og dansk økonomi, skriver fem topledere: Ida Sofie Jensen, koncernchef, LIF, Lars Aagaard, adm. direktør, Dansk Energi, Anne Lawaetz Arhnung, adm. direktør, Landbrug & Fødevarer, Katia K. Sammen er direktørerne repræsentanter for fællesskabet ’De Fem Styrker’ og fem af landets største eksporterhverv.

”Det er derfor afgørende for dansk økonomi, at den nye erhvervsfremmebestyrelse stiller skarpt på De fem Styrker og sikrer, at der er de rette betingelser for fortsat udvikling, vækst og jobskabelse. Mangel på arbejdskraft er lige nu en af de største hindringer for udvikling af dansk erhvervsliv, og derfor er mere arbejdskraft uden tvivl en afgørende nøgle til at løsne trykket på vækstbremsen”, skriver forfatterne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne