Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For nylig slog Lolly dørene op til en thailandsk fest af østens smage tilsat cocktails. Chefkokken hedder Khanesuan Wichangoen.
Khanesuan Wichangoen har næsten et årti arbejdet på Michelin-restauranten Kiin Kiin, men er altså nu fået sit eget køkken.
Her får de kendte thairetter som panang, tom ka, satay, tempura og pad thai et internationalt twist i en ligeså verdensmands-agtig stemning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025