Malene Friis, tidligere koncerndirektør for drift – Chief Operating Officer – i Arp-Hansen Hotel Group, tiltræder fra årsskiftet ny stilling som hoteldirektør for Scandic Falkoner. Hotelbygningen på Frederiksberg var tidligere med i Radisson Hotel Group, men drives nu af Scandic Hotels.

Når hotellet på Falkoner Allé genåbner til august næste år, stiger antallet af værelser fra de hidtidige 166 til 334. Hotellet er primært kendt for sine to store sale med plads til op til 3.000 personer; herudover har det også ti mødelokaler med plads op til 300 personer.

Senest åbnede Scandic nyt hotel i Danmark i september i form af Scandic Kødbyen med 370 værelser. Udover Kødbyen og Falkoner åbner Scandic to andre hoteller i hovedstaden. Scandic Copenhagen Airport er klar i 2020 med 357 værelser, mens Scandic Hotels største hotel bliver Scandic Spektrum ved Københavns Havn med 632 værelser når det åbner i 2021.

I 2022 er Scandic klar med sit største hotel- og konferencecenter i Danmark udenfor København: Scandic Aarhus Havn med 500 værelser.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne