Juleaften og nytårsaften er blevet en stor aften for Aarhus’ restauranter. Ikke målt i antal gæster i restauranten, men i kuverter ud af huset. Jakob Beck Wätjen er regionsformand i Midtjylland for HORESTA. Han ser en stigende efterspørgsel efter takeaway til jul og nytår, men også en stigende konkurrence.

”Mange forskellige udbydere kommer ind på det her marked, bl.a. supermarkederne og måltidskassefirmaerne, der også tilbyder en juleaftens- og nytårskasse. Mindre a la carte-restauranter kan også være med, fordi de nemt kan producere mange kuverter og sende ud af huset, selv om de ikke har lokaler til ret mange gæster,” siger Jakob Beck Wätjen.

”Jeg fornemmer helt klart, at kunderne er inde og sammenligne menuer og priser, og det er restauranterne opmærksomme på, når de udvikler deres menuer,” uddyber han.

Læs hele historien fra JP Aarhus her. ($)

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne