Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Juleaften og nytårsaften er blevet en stor aften for Aarhus’ restauranter. Ikke målt i antal gæster i restauranten, men i kuverter ud af huset. Jakob Beck Wätjen er regionsformand i Midtjylland for HORESTA. Han ser en stigende efterspørgsel efter takeaway til jul og nytår, men også en stigende konkurrence.
”Mange forskellige udbydere kommer ind på det her marked, bl.a. supermarkederne og måltidskassefirmaerne, der også tilbyder en juleaftens- og nytårskasse. Mindre a la carte-restauranter kan også være med, fordi de nemt kan producere mange kuverter og sende ud af huset, selv om de ikke har lokaler til ret mange gæster,” siger Jakob Beck Wätjen.
”Jeg fornemmer helt klart, at kunderne er inde og sammenligne menuer og priser, og det er restauranterne opmærksomme på, når de udvikler deres menuer,” uddyber han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025