Juleaften og nytårsaften er blevet en stor aften for Aarhus’ restauranter. Ikke målt i antal gæster i restauranten, men i kuverter ud af huset. Jakob Beck Wätjen er regionsformand i Midtjylland for HORESTA. Han ser en stigende efterspørgsel efter takeaway til jul og nytår, men også en stigende konkurrence.

”Mange forskellige udbydere kommer ind på det her marked, bl.a. supermarkederne og måltidskassefirmaerne, der også tilbyder en juleaftens- og nytårskasse. Mindre a la carte-restauranter kan også være med, fordi de nemt kan producere mange kuverter og sende ud af huset, selv om de ikke har lokaler til ret mange gæster,” siger Jakob Beck Wätjen.

”Jeg fornemmer helt klart, at kunderne er inde og sammenligne menuer og priser, og det er restauranterne opmærksomme på, når de udvikler deres menuer,” uddyber han.

Læs hele historien fra JP Aarhus her. ($)

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne