Mens de tre hoteller tættest på lufthavnen i dag har 918 værelser, er tre nye på vej i området med mere end dobbelt så mange hotelværelser, i alt 1.238 med de nuværende tal.

Der kommer indenfor cirka to år endnu et nyt hotel i nærheden af Københavns Lufthavn. I forvejen er såvel Scandic som Nordic Choice Hotels i gang med at opføre hvert deres nye hotel i eller ved lufthavnen.

Københavns Kommune har netop godkendt en lokalplan så Gefion Group blandt andet kan bygge et nyt hotel ved Femøren Metrostation, der ligger to stop fra Københavns Lufthavn. Byggeriet vil blandt andet få et hotel med 277 værelser på anslået 8.900 kvadratmeter. Da planerne for ”Gefion-hotellet” kom frem var der tale om cirka 400 værelser – nu er tallet sat ned til de 277.

Men hvem der skal drive hotellet er endnu ikke på plads. Administrerende direktør i Gefion Group, Thomas Færch, siger til STANDBY.dk:

”Vi er i dialog med flere mulige operatører, nogle der allerede har hotel i Danmark, og nogle der ikke er i Danmark. Vi håber at kunne oplyse navnet på operatøren i første kvartal af næste år.” Thomas Færch har endnu ikke bud på, hvor mange stjerner det kommende hotel får, men siger, at det skal drives af ”et godt brand.”

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne